15+ syytä miksi hankkia henkilökohtainen valmentaja


17. Valmentaja vinkkaa hyvistä kontakteista

Kun puhutaan verkostoitumisesta, henkilökohtainen valmentajasi voi olla korvaamaton apu. Hän voi vihjata ja ohjata sinua kohti arvokkaita uusia kontakteja. Valmentajasi laaja ja erikoistunut verkosto voi avata sinulle ovia uusiin mahdollisuuksiin, yhteistyökumppanuuksiin tai resursseihin, jotka voivat olla ratkaisevia henkilökohtaiselle ja ammatilliselle menestyksellesi.

Valmentajasi ymmärtää erityistarpeesi ja tavoitteesi ja voi näin ollen käyttää omia kontaktejaan esitelläkseen sinut oikeille ihmisille. Nämä kontaktit voivat olla alasi asiantuntijoita, potentiaalisia työnantajia, yhteistyökumppaneita tai muita, jotka voivat tukea sinua matkallasi.

Kuvitellaan esimerkki: Olet aloitteleva yrittäjä etsimässä sijoittajia uudelle liikeidealle. Henkilökohtainen valmentajasi voi hyödyntää omaa verkostoaan tunnistaakseen potentiaalisia sijoittajia tai yhteistyökumppaneita ja järjestää tapaamisia sinulle.

Valmentajasi saattaa esimerkiksi esitellä sinut paikalliselle liikemiesverkostolle, joka on kiinnostunut investoimaan uusiin ideoihin, tai suositella sinua osallistumaan tapahtumiin ja konferensseihin, joissa voit tavata potentiaalisia sijoittajia ja kumppaneita. Nämä uudet kontaktit voivat auttaa sinua hankkimaan tarvittavat resurssit ja tuen liikeideasi toteuttamiseksi.

Yhteenvetona, henkilökohtainen valmentaja voi toimia arvokkaana yhteytenä uusiin kontakteihin ja mahdollisuuksiin, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Olipa kyse sitten uuden uramahdollisuuden löytämisestä, liiketoiminnan kasvattamisesta tai oikeiden ihmisten tapaamisesta, valmentajasi tarjoamat kontaktit ja verkostoitumisvinkit voivat olla korvaamattomia.


Seuraavana:

Edellinen:


Valmentaja haussa?

Etsitkö omaa yksilövalmentajaa? Jätä tähän sähkö­postiosoitteesi niin saat lisätietoja.

Toimi rohkeasti, sillä tämä voi olla yksi loppuelämäsi tärkeimpiä valintoja!


Siirry takaisin etusivulle: 15+ syytä hankkia henkilökohtainen valmentaja.