Henkilökohtaisen valmentajan vahvuus piilee paitsi taidoissa ja menetelmissä, myös heidän omassa elämänkokemuksessaan ja hankkimassaan tiedossa. Valmentajat, kuten ihmiset yleensäkin, ovat usein kohdanneet monenlaisia haasteita ja oppimiskokemuksia. Tämä tekee heistä päteviä neuvonantajia monissa elämän tilanteissa.

Kuvitellaan, että haluat vaihtaa uraa, mutta pelkäät riskejä ja epävarmuutta, jotka liittyvät uudelle alalle siirtymiseen. Valmentajallasi saattaa olla omakohtaista kokemusta uranvaihdosta tai hän on mahdollisesti auttanut muita samankaltaisissa tilanteissa. Näiden kokemusten ja tietojen avulla valmentajasi voi auttaa sinua ymmärtämään, mitä haasteita ja mahdollisuuksia uranmuutos voi tuoda mukanaan. Lisäksi voit saada valmentajaltasi konkreettisia neuvoja, kuten miten muokata CV:tä uutta uraa varten tai kuinka verkostoitua uudella toimialalla.

Valmentajan oma tieto ja kokemus tarjoavat arvokkaan näkökulman ja käytännön neuvoja, jotka voivat auttaa sinua tekemään perusteltuja päätöksiä ja näin löytämään parhaat askeleet kohti tavoitteitasi.

Yksi syy hyödyntää yksilövalmentajaa on jaettu tieto ja kokemus. Katso lisää videoita, niin löydät lisää syitä yksilövalmennuksen hyödyille.


Seuraavana:

Edellinen:


Valmentaja haussa?

Etsitkö omaa yksilövalmentajaa? Jätä tähän sähkö­postiosoitteesi niin saat lisätietoja.

Toimi rohkeasti, sillä tämä voi olla yksi loppuelämäsi tärkeimpiä valintoja!


Siirry takaisin etusivulle: 15+ syytä hankkia henkilökohtainen valmentaja.