15+ syytä miksi hankkia henkilökohtainen valmentaja


09. Valmentaja selkeyttää arvomaailmaasi

Meillä kaikilla on syvällisiä arvoja, jotka ohjaavat päätöksiämme ja toimintaamme päivittäin. Nämä arvot muodostavat perustan, jonka varaan rakennamme elämäämme. Kuitenkin nykypäivän kiireessä ja monimutkaisuudessa moni saattaa menettää yhteyden näihin perusperiaatteisiin tai ehkä ei ole koskaan tullut pysähdyttyä miettimään, mitä nämä arvot todella ovat.

Henkilökohtainen valmentaja voi auttaa sinua tunnistamaan, määrittelemään ja ymmärtämään omia arvojasi. Valmentaja voi tehdä sen esittämällä syvällisiä kysymyksiä, haastamalla sinua pohtimaan syvemmin ja tarjoamalla muita työkaluja arvojen reflektoimiseksi. Tämä prosessi auttaa sinua paitsi tunnistamaan omat ainutlaatuiset arvosi, myös ymmärtämään, miten ne vaikuttavat päätöksentekoon, tavoitteisiin ja siihen, miten koet onnistumisen ja täyttymyksen tunteita.

Kuvitellaan, että tunnet olosi tyytymättömäksi työssäsi, mutta et ymmärrä miksi. Sinulla on hyvä palkka, mukavat kollegat ja vakaat työajat. Otat asian puheeksi valmentajasi kanssa, ja keskustelujen kautta ymmärrät, että syvin arvosi on “yhteisöllisyys” – kaipaat työhön, jossa voit tuntea tuottavasi suurempaa merkitystä yhteisölle. Kun ymmärrät tämän, päätät siirtyä tehtäviin paikallisessa järjestössä, joka mahdollistaa työskentelyn suoraan ihmisten hyväksi. Tämän muutoksen tehtyäsi saat paljon suurempaa tyydytystä ja merkitystä omasta työstäsi.

Eli, yksilövalmentajan avulla voit paitsi tunnistaa omat arvosi, myös yhdistää ne päivittäiseen elämääsi, ja näin saada enemmän iloa, täyttymyksen tunnetta ja merkitystä tekemistäsi asioista.


Seuraavana:

Edellinen:


Valmentaja haussa?

Etsitkö omaa yksilövalmentajaa? Jätä tähän sähkö­postiosoitteesi niin saat lisätietoja.

Toimi rohkeasti, sillä tämä voi olla yksi loppuelämäsi tärkeimpiä valintoja!


Siirry takaisin etusivulle: 15+ syytä hankkia henkilökohtainen valmentaja.