15+ syytä miksi hankkia henkilökohtainen valmentaja


08. Valmentaja selkeyttää päämääriäsi

Henkilökohtainen valmentaja tarjoaa työkaluja ja menetelmiä, joiden avulla voit tutkia, mitä todella haluat elämältäsi. Monilla ihmisillä on suuntaa-antavia haaveita ja toiveita, mutta konkreettisen ja saavutettavissa olevan tavoitteen määrittely voi olla haastavaa.

Tässä valmentaja auttaa sinua ymmärtämään syvemmin omia arvojasi, toiveitasi ja motivaatiotasi. Näin voit määritellä tavoitteita, jotka ovat linjassa todellisen itsesi kanssa ja jotka inspiroivat sinua toimimaan.

Kuvitellaan, että tunnet tyytymättömyyttä elämääsi ja haluaisit jotain muuta, mutta et ole varma, mitä se on. Otat tämän aiheen esiin henkilökohtaisen valmentajasi kanssa. Valmentajan avulla tunnistat, että kaipaat luovuutta ja yhteyttä luontoon. Käytte yhdessä läpi arvojasi ja kiinnostuksen kohteitasi, ja päädyt määrittelemään tavoitteeksesi puutarhanhoidon aloittamisen ja mahdollisesti pienen yrityksen perustamisen, joka myy sinun kasvattamiasi tuotteita.

Tämä tavoite ei ainoastaan kuvasta todellisia toiveitasi, vaan antaa myös selkeän suunnan ja inspiroi sinua ryhtymään toimeen.

Valmentajan avulla voit siis paitsi paremmin määritellä tavoitteesi, myös tehdä ne niin konkreettisiksi, että tiedät tarkalleen, miten voit saavuttaa ne ja mitä ne tarkoittavat päivittäisessä elämässäsi.


Seuraavana:

Edellinen:


Valmentaja haussa?

Etsitkö omaa yksilövalmentajaa? Jätä tähän sähkö­postiosoitteesi niin saat lisätietoja.

Toimi rohkeasti, sillä tämä voi olla yksi loppuelämäsi tärkeimpiä valintoja!


Siirry takaisin etusivulle: 15+ syytä hankkia henkilökohtainen valmentaja.