15+ syytä miksi hankkia henkilökohtainen valmentaja


07. Valmentaja auttaa tekemään avainpäätöksiä

Henkilökohtainen valmentaja ei tee ratkaisuja puolestasi, mutta hän auttaa sinua ymmärtämään omia arvojasi, tavoitteitasi ja mahdollisuuksiasi paremmin, jotta voit tehdä tietoisia ja itsellesi sopivia päätöksiä. Kun työskentelet valmentajasi kanssa, saat uusia näkökulmia ja opit kyseenalaistamaan omia rajoittavia uskomuksiasi. Tämän ansiosta voit välttää hätiköidyt päätökset ja tehdä sellaisia valintoja, jotka ovat linjassa sen kanssa, kuka olet ja mitä haluat elämältäsi.

Kuvitellaan esimerkki, jossa olet töissä yrityksessä, mutta haaveilet oman yrityksen perustamisesta. Pelkäät kuitenkin riskejä ja olet epävarma siitä, oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen.

Keskustelet tästä asiasta valmentajasi kanssa. Tämän keskustelun ansiosta pystyt tunnistamaan omat arvosi ja tavoitteesi sekä arvioimaan realistisesti riskejä ja mahdollisuuksia. Käytte läpi pelkojasi ja uskomuksiasi yrittäjyyteen liittyen. Lopulta, vahvistettuasi itseluottamustasi ja saatua selkeämmän kuvan siitä, mitä haluat, päätät perustaa oman yrityksen.

Tässä valmentajan rooli oli auttaa sinua reflektoimaan ja löytämään omat vastauksesi, ei tarjota valmista ratkaisua.

Valmentajasi toimii tukena päätöksentekoprosesseissa ja tarjoaa työkaluja ja strategioita, jotka auttavat sinua näkemään selvemmin ja tekemään tärkeitä päätöksiä, jotka tuovat elämääsi todellista merkitystä ja täyttymystä.


Seuraavana:

Edellinen:


Valmentaja haussa?

Etsitkö omaa yksilövalmentajaa? Jätä tähän sähkö­postiosoitteesi niin saat lisätietoja.

Toimi rohkeasti, sillä tämä voi olla yksi loppuelämäsi tärkeimpiä valintoja!


Siirry takaisin etusivulle: 15+ syytä hankkia henkilökohtainen valmentaja.