15+ syytä miksi hankkia henkilökohtainen valmentaja


06. Valmentaja kannustaa haasteiden keskellä

Yksilövalmentaja ei ole pelkästään neuvonantaja tai opettaja; hän on myös kannustaja. Elämässä tulee vastaan hetkiä, jolloin usko itseensä, omiin kykyihin tai tulevaisuuden näkymiin voi horjua. Tällaisina hetkinä valmentajan rohkaisevat sanat, usko sinuun ja kyky nähdä potentiaalisi voivat olla se tarvittava voima, joka auttaa sinua jatkamaan eteenpäin.

Kannustus luo positiivista energiaa ja auttaa ylläpitämään motivaatiota, erityisesti kun kohtaamme haasteita tai epäonnistumisia. Rohkaisevat sanat auttavat sinua näkemään itsesi positiivisessa valossa ja uskomaan, että voit saavuttaa asettamasi tavoitteet.

Kuvitellaan tilanne, jossa olet epäonnistunut yrityshankkeessa ja tunnet itsesi alakuloiseksi ja epävarmaksi jatkosta. Valmentajasi voi tuoda esiin aiempia onnistumisiasi ja muistuttaa sinua siitä, kuinka monta kertaa olet jo aiemmin selvinnyt vastoinkäymisistä. Valmentajanasi voisin sanoa: “Muistatko sen kerran, kun kohtasit vastaavan haasteen ja selvisit siitä vahvempana? Tiedän, että sinulla on voimaa ja kykyä kohdata tämäkin haaste. Olen täällä sinua varten ja uskon sinuun.”

Valmentajan tehtävä ei ole vain opastaa tai neuvoa, vaan myös rohkaista ja kannustaa sinua tekemään parhaasi, erityisesti silloin kun tarvitset sitä eniten.


Seuraavana:

Edellinen:


Valmentaja haussa?

Etsitkö omaa yksilövalmentajaa? Jätä tähän sähkö­postiosoitteesi niin saat lisätietoja.

Toimi rohkeasti, sillä tämä voi olla yksi loppuelämäsi tärkeimpiä valintoja!


Siirry takaisin etusivulle: 15+ syytä hankkia henkilökohtainen valmentaja.