15+ syytä miksi hankkia henkilökohtainen valmentaja


15. Valmentaja auttaa muuttamaan toimintatapojasi

Kun haluat muuttaa toimintatapojasi ja kehittää työskentelymetodejasi, henkilökohtainen valmentaja voi olla juuri se, mitä tarvitset. Valmentajasi toimii tukijanasi, motivaattorinasi ja neuvonantajanasi, tarjoten oivalluksia, työkaluja ja strategioita, joiden avulla voit parantaa itsetuntemustasi ja omaksua uusia, esimerkiksi tehokkaampia toimintatapoja.

Valmentaja auttaa sinua tunnistamaan ja ymmärtämään nykyisiä toimintatapojasi, asenteitasi ja uskomuksiasi. Tämä tieto mahdollistaa vanhojen, mahdollisesti haitallisten tapojen muuttamisen ja uusien, tuottavampien tapojen omaksumisen. Valmentajasi saattaa käyttää monenlaisia tekniikoita ja menetelmiä, kuten haastatteluja, kyselyitä ja itsetutkiskelua, jotta voit saada paremman käsityksen itsestäsi.

Kuvitellaan tilanne, jossa työskentelet projektinhallinnassa ja koet jatkuvaa stressiä ja kiirettä. Valmentajasi voi auttaa sinua tunnistamaan työskentelytapojesi ja ajanhallintasi ongelmakohdat sekä etsimään keinoja niiden ratkaisemiseksi.

Ensimmäinen askel saattaa olla työskentelytapojesi ja rutiiniesi analysointi ja arviointi. Tämän jälkeen voitte yhdessä valmentajasi kanssa asettaa realistisia ja saavutettavia tavoitteita sekä laatia strategioita ja suunnitelmia niiden toteuttamiseksi. Tämä voi sisältää esimerkiksi ajankäyttösuunnitelman laatimista, tehtävien priorisointia ja uusien työskentelytapojen omaksumista.

Lopputuloksena voit löytää tehokkaampia työtapoja, vähentää stressiäsi ja parantaa sekä työtehoasi että työtyytyväisyyttäsi.


Seuraavana:

Edellinen:


Valmentaja haussa?

Etsitkö omaa yksilövalmentajaa? Jätä tähän sähkö­postiosoitteesi niin saat lisätietoja.

Toimi rohkeasti, sillä tämä voi olla yksi loppuelämäsi tärkeimpiä valintoja!


Siirry takaisin etusivulle: 15+ syytä hankkia henkilökohtainen valmentaja.