15+ syytä miksi hankkia henkilökohtainen valmentaja


14. Valmentaja auttaa muuttamaan tunnetiloja

Tunteet ovat voimakkaita tekijöitä, jotka vaikuttavat meistä jokaisen päätöksentekoon, toimintaan ja yleiseen hyvinvointiin. Usein emme edes tajua, kuinka syvällisesti ne vaikuttavat valintoihimme ja elämänlaatuun. Henkilökohtainen valmentaja voi auttaa sinua tunnistamaan ja hallitsemaan tunnetilojasi, jotta voit tehdä parempia valintoja ja elää onnellisempaa elämää.

Pelkkä tietoisuus siitä, että valmentaja auttaa sinua tunnistamaan, milloin tunteet ottavat ylivallan ja vaikuttavat liikaa toimintaasi, on jo suuri apu. Pohdittuasi tunteitasi valmentajan kanssa opit ymmärtämään, mistä tunteesi kumpuavat ja miten voit käsitellä niitä tehokkaammin.

Kuvitellaan tilanne, jossa kohtaat työpaikallasi haasteen, joka saa sinut tuntemaan itsesi aliarvostetuksi ja turhautuneeksi. Tämän seurauksena saatat reagoida impulsiivisesti, mikä voi pahentaa tilannetta. Valmentajan avulla opit tunnistamaan nämä tilanteet ennen kuin ne eskaloituvat.

Yhdessä valmentajasi kanssa voit kehittää työkalupakin, joka sisältää esimerkiksi hengitysharjoituksia tai muita tekniikoita, joiden avulla voit rauhoittua haastavissa tilanteissa. Tämän ansiosta voit lähestyä ongelmaa rauhallisesti ja rakentavasti, sen sijaan että antaisit hetkellisten tunteiden ohjata toimintaasi.

Henkilökohtaisen valmentajan kanssa työskentely voi auttaa sinua vahvistumaan tunne-elämäsi suhteen, mikä puolestaan auttaa sinua tekemään parempia valintoja päivittäisessä elämässäsi.


Seuraavana:

Edellinen:


Valmentaja haussa?

Etsitkö omaa yksilövalmentajaa? Jätä tähän sähkö­postiosoitteesi niin saat lisätietoja.

Toimi rohkeasti, sillä tämä voi olla yksi loppuelämäsi tärkeimpiä valintoja!


Siirry takaisin etusivulle: 15+ syytä hankkia henkilökohtainen valmentaja.