15+ syytä miksi hankkia henkilökohtainen valmentaja


13. Valmentaja pitää sinut tiellä kohti päämääriäsi

Elämän varrella kohtaamme monenlaisia haasteita, mutta oikeiden tekniikoiden ja tukiverkoston avulla voit ylittää ne ja jatkaa matkaasi kohti tavoitteitasi. Henkilökohtainen valmentaja toimii navigaattorinasi tällä matkalla, tarjoten tukea, näkökulmaa ja työkaluja pysyäksesi oikealla kurssilla, vaikka vastoinkäymiset yrittäisivät ohjata sinut sivuraiteille.

  1. Selkeät tavoitteet: Valmentaja auttaa sinua määrittelemään ja kiteyttämään tavoitteesi, jotta tiedät tarkasti, mihin olet menossa.
  2. Tuki ja rohkaisu: Kun sinulla on valmentaja tukenasi, et ole yksin. Kun epäilet itseäsi tai kohtaat esteitä, valmentaja on siellä muistuttamassa sinua siitä, miksi aloitit matkasi, ja auttaa sinua löytämään motivaation jatkaa.
  3. Välitön palaute: Valmentajasi tarjoaa objektiivisen näkökulman ja antaa rehellistä palautetta toiminnastasi, mikä auttaa sinua ymmärtämään, missä voit parantaa ja mitä olet jo saavuttanut.

Kuvitellaan, että haluat juosta maratonin ensi vuonna. Alkuinnostuksessasi saatat aloittaa harjoittelun täysillä, mutta kun sää muuttuu huonoksi tai kiireinen työviikko tulee eteen, saatat harkita harjoittelun lykkäämistä.

Näissä hetkissä henkilökohtainen valmentajasi on siellä auttamassa sinua muistamaan, että pienet vastoinkäymiset ovat vain tilapäisiä. Valmentajasi voi ehdottaa sinulle vaihtoehtoisia harjoitusmuotoja huonon sään varalle tai auttaa sinua löytämään aikaa harjoitteluun kiireisen aikataulusi keskellä. Ja kun tunnet olosi uupuneeksi, valmentajasi muistuttaa sinua siitä, mikä merkitys tällä maratonilla on sinulle, ja kuinka jokainen harjoitus vie sinua lähemmäs tavoitettasi.

Toisin sanoen, valmentajasi ei ole vain työkalu suorituskykysi parantamiseen. Hän on myös tasavertainen kumppanisi, joka kulkee rinnallasi ja auttaa sinua hahmottamaan isoa kuvaa, pitäen sinut oikealla tiellä kohti unelmiasi.


Seuraavana:

Edellinen:


Valmentaja haussa?

Etsitkö omaa yksilövalmentajaa? Jätä tähän sähkö­postiosoitteesi niin saat lisätietoja.

Toimi rohkeasti, sillä tämä voi olla yksi loppuelämäsi tärkeimpiä valintoja!


Siirry takaisin etusivulle: 15+ syytä hankkia henkilökohtainen valmentaja.