15+ syytä miksi hankkia henkilökohtainen valmentaja


11. Valmentaja tarjoaa laajempaa perspektiiviä

Yksi henkilökohtaisen valmentajan merkittävimmistä hyödyistä on kyky tarjota sinulle laajempaa näkökulmaa. On tyypillistä, että ihminen jumittuu omaan tapaansa nähdä ja kokea maailma, mikä voi rajoittaa sekä ajattelua että mahdollisuuksia. Henkilökohtainen valmentaja pystyy tuomaan pöytään objektiivisen ja ulkopuolisen näkemyksen, joka voi auttaa sinua näkemään asiat uudessa valossa.

Kuvitellaanpa, että olet törmännyt toistuviin haasteisiin työssäsi ja koet, että et etene urallasi. Saatat ajatella, että ongelma on kyvyissäsi tai että et yksinkertaisesti ole riittävän “hyvä” tietyssä osa-alueessa.

Keskustellessasi valmentajasi kanssa saatat kuitenkin huomata, että todellinen haaste ei olekaan kyvyissäsi, vaan ehkä siinä, miten kommunikoit tai miten ymmärrät tiimin dynamiikkaa. Valmentajasi voi auttaa sinua näkemään, että ongelman ydin ei ole pelkästään omassa toiminnassasi, vaan ympäröivissä tekijöissä ja siinä, miten suhtaudut niihin.

Tämä laajempi näkökulma saattaa avata ovia uusiin ratkaisuihin ja strategioihin, joita et ehkä olisi aiemmin osannut harkita.

Työskentely valmentajan kanssa voi siis auttaa avaamaan silmäsi näkemään mahdollisuuksia ja ratkaisuja, joita et olisi yksin löytänyt. Tämä laajempi näkökulma voi olla avain moniin elämän haasteisiin ja muutoksiin.


Seuraavana:

Edellinen:


Valmentaja haussa?

Etsitkö omaa yksilövalmentajaa? Jätä tähän sähkö­postiosoitteesi niin saat lisätietoja.

Toimi rohkeasti, sillä tämä voi olla yksi loppuelämäsi tärkeimpiä valintoja!


Siirry takaisin etusivulle: 15+ syytä hankkia henkilökohtainen valmentaja.