15+ syytä miksi hankkia henkilökohtainen valmentaja


12. Valmentaja juhlii voittoja kanssasi

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka tekevät yhteistyöstä henkilökohtaisen valmentajan kanssa niin arvokasta, on yhdessä saavutettujen voittojen juhliminen. Monet meistä unohtavat usein pysähtyä ja arvostaa sekä pieniä että suuria saavutuksia matkallamme kohti tavoitteitamme.

Kun työskentelet valmentajasi kanssa, hän auttaa sinua tunnistamaan ja juhlistamaan näitä onnistumisia. Tämä ei ainoastaan vahvista itsetuntoasi, vaan myös kannustaa sinua jatkamaan eteenpäin.

Oletetaan, että olet asettanut itsellesi tavoitteen juosta puolimaraton. Matkalla tähän tavoitteeseen kohtaat monia haasteita – aikaiset herätykset, sateiset lenkit ja ne hetket, jolloin tuntuu, ettei edistystä tapahdu.

Kun viimein saavutat tavoitteesi ja juokset sen puolimaratonin, jopa kuvainnollisesti, valmentajasi muistuttaa sinua siitä, kuinka pitkälle olet tullut. Hän korostaa jokaista juostua kilometriä, jokaista voitettua haastetta ja sitä sisukkuutta, jota osoitit matkan varrella.

Työskentely valmentajan kanssa tarjoaa sinulle ulkopuolisen näkökulman, joka auttaa sinua näkemään saavutuksesi selkeämmin ja arvostamaan niitä syvemmin. Voittojen tarkastelu yhdessä valmentajan kanssa vahvistaa itseluottamustasi ja antaa sinulle voimaa kohdata tulevat haasteet.


Seuraavana:

Edellinen:


Valmentaja haussa?

Etsitkö omaa yksilövalmentajaa? Jätä tähän sähkö­postiosoitteesi niin saat lisätietoja.

Toimi rohkeasti, sillä tämä voi olla yksi loppuelämäsi tärkeimpiä valintoja!


Siirry takaisin etusivulle: 15+ syytä hankkia henkilökohtainen valmentaja.