15+ syytä miksi hankkia henkilökohtainen valmentaja


07. Valmentaja auttaa tekemään avainpäätöksiä

Henkilökohtaisen valmentajan rooli ei ole ojentaa suoria vastauksia hopealautasella, vaan pikemminkin opastaa sinua löytämään niitä itse. Valmentaja toimii tukipilarina matkallasi, kun opettelet ymmärtämään syvällisemmin omia arvojasi ja tavoitteitasi.

Tämä itsetutkiskelu puolestaan auttaa sinua tekemään valintoja, jotka ovat todella harmonisia sen kanssa, mitä elämältä haluat. Näin ollen yhteistyö valmentajan kanssa avaa uusia näkökulmia ja haastaa kyseenalaistamaan omia uskomuksiasi. Tämän ansiosta vähenee impulsiivisten päätösten todennäköisyys ja sen sijaan suuntaudutaan valintoihin, jotka vievät kohti henkilökohtaista kasvua ja merkityksellisyyden kokemusta.

Oletetaanpa tilanne, jossa jatkat työskentelyä nykyisessä yrityksessäsi, mutta yrittäjyys kutkuttelee mielessä. Unelmoit oman yrityksen perustamisesta, mutta epäonnistumisen pelko jarruttaa etenemistäsi. Keskustelut valmentajan kanssa voivat auttaa sinua tutkailemaan arvojasi uudella tavalla ja pohtimaan riskejä objektiivisesti.

Näiden keskustelujen kautta huomaat, että pelkosi ovat hallittavissa ja unelmasi enemmän kuin vain haaveita – ne ovat saavutettavissa. Kun itsevarmuus lopulta kasvaa, teet rohkean päätöksen hypätä yrittäjyyden maailmaan.

Valmentajan tehtävä on olla päätöksenteon kumppani. Hän tarjoaa välineitä ja strategioita, jotka selkeyttävät ajatuksiasi ja tukevat päätöksenteossa, joka tekee elämästäsi merkityksellisempää ja tyydyttävämpää.

Samalla opit, että elämästä tulee enemmän oman näköisesi, kun uskallat tehdä valintoja, jotka kumpuavat aidoista arvoista ja toiveista.


Seuraavana:

Edellinen:


Valmentaja haussa?

Etsitkö omaa yksilövalmentajaa? Jätä tähän sähkö­postiosoitteesi niin saat lisätietoja.

Toimi rohkeasti, sillä tämä voi olla yksi loppuelämäsi tärkeimpiä valintoja!


Siirry takaisin etusivulle: 15+ syytä hankkia henkilökohtainen valmentaja.