15+ syytä miksi hankkia henkilökohtainen valmentaja


11. Valmentaja tarjoaa laajempaa perspektiiviä

Yksi henkilökohtaisen valmentajan hienoimmista puolista on hänen kykynsä avartaa maailmaasi uusiin ulottuvuuksiin. Ehkä huomaat, että yksipuolinen näkemyksesi saattaa rajoittaa ajatteluasi ja sulkea ovia, jotka voisivat muuten olla avoinna. Valmentaja tuo mukanaan objektiivisen, ulkopuolisen näkemyksen, joka voi kirkastaa käsityksiäsi yllättävällä tavalla.

Kuvitellaan tilanne, jossa työelämän ongelmat tuntuvat toistuvan ikuisesti ja urakehityksesi junnaavan paikallaan. Voi olla helppoa syyttää itseään ja ajatella, ettei vain ole riittävä joissain asioissa. Mutta mitä jos keskustelut valmentajasi kanssa paljastavatkin, että kyse on ehkä enemmänkin tavasta kommunikoida tai siitä, miten ymmärrät tiimin dynamiikan? Ehkäpä asiat liittyvät enemmän ympäristöön kuin omiin kykyihisi. Valmentaja voi auttaa selkeyttämään millaiset ulkoiset tekijät vaikuttavat elämääsi ja kuinka niihin suhtautua.

Tällainen laajempi perspektiivi voi avata ovia uusille ratkaisuille ja strategioille, joita ehkä et muuten koskaan keksisi. Työskentely valmentajan kanssa voi johdattaa sinut näkemään mahdollisuuksia, jotka yksin jäävät piiloon. Tämä kyky oivaltaa uusia näkökulmia voi olla avain lukemattomiin elämän haasteisiin ja muutoksiin, jotka odottavat sinua.


Seuraavana:

Edellinen:


Valmentaja haussa?

Etsitkö omaa yksilövalmentajaa? Jätä tähän sähkö­postiosoitteesi niin saat lisätietoja.

Toimi rohkeasti, sillä tämä voi olla yksi loppuelämäsi tärkeimpiä valintoja!


Siirry takaisin etusivulle: 15+ syytä hankkia henkilökohtainen valmentaja.