15+ syytä miksi hankkia henkilökohtainen valmentaja


02. Valmentaja haastaa sinua saavuttamaan parhaasi

Henkilökohtainen valmentaja ei pelkästään kannusta ja tue sinua, vaan myös haastaa sinut tekemään parhaasi. Haastamalla valmentaja auttaa sinua näkemään oman potentiaalisi, rikkomaan omia rajojasi ja astumaan ulos mukavuusalueeltasi. Tämän ansiosta sinulle avautuu mahdollisuus suurempaan henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun.

Oletetaan, että sinulla on unelma perustaa oma yritys, mutta epäröit ottaa ensimmäistä askelta pelon vuoksi. Kun sinulla on valmentaja, hän saattaa haastaa sinua kysymällä epäröinnin syitä, tutkimaan niitä syvemmin ja pohtimaan, ovatko ne todellisia esteitä vai vain tekosyitä.

Valmentajasi saattaa antaa sinulle tehtäväksi laatia liiketoimintasuunnitelma tai tavata yrittäjämentoria seuraavien kahden viikon aikana. Tämän haasteen kautta saat konkreettisen tehtävän ja lisää motivaatiota liikkua kohti unelmaasi.

Näin ollen, haastamalla valmentajasi ei auta sinua ainoastaan saavuttamaan tavoitteitasi, vaan myös kehittämään itseluottamustasi ja kykyäsi kohdata tulevaisuuden haasteet entistä rohkeammin.


Seuraavana:

Edellinen:


Valmentaja haussa?

Etsitkö omaa yksilövalmentajaa? Jätä tähän sähkö­postiosoitteesi niin saat lisätietoja.

Toimi rohkeasti, sillä tämä voi olla yksi loppuelämäsi tärkeimpiä valintoja!


Siirry takaisin etusivulle: 15+ syytä hankkia henkilökohtainen valmentaja.