15+ syytä miksi hankkia henkilökohtainen valmentaja


01. Valmentaja pitää sinut vastuussa lupauksistasi

Henkilökohtaisen valmentajasi yksi keskeisimmistä tehtävistä on toimia muistutuksena omista lupauksistasi ja tavoitteistasi. On helppoa asettaa itselleen tavoitteita, mutta niiden saavuttaminen vaatii sitoutumista, kurinalaisuutta ja jatkuvaa toimintaa. Kun sinulla on valmentaja, hän toimii “vastuullisuuden peilinä”, muistuttaen sinua asioista, jotka olet itsellesi luvannut, ja rohkaisee sinua pysymään kurssilla.

Kuvitellaan, että olet luvannut itsellesi aloittaa liikuntaharrastuksen ja käydä salilla kolme kertaa viikossa. Kiireiden ja muiden tekosyiden vuoksi alat kuitenkin laiminlyödä tätä lupausta. Kun sinulla on valmentaja, hän huomauttaa sinulle tästä, muistuttaa alun perin asettamastasi tavoitteesta ja kannustaa sinua löytämään ratkaisuja mahdollisiin esteisiin.

Valmentajasi saattaa ehdottaa, että suunnittelet viikkosi etukäteen, merkitset treenipäivät kalenteriin tai etsit treenikumppanin, jonka kanssa olet sitoutunut tapaamaan tiettyinä päivinä.

Kun tiedät jonkun seuraavan edistymistäsi ja pitävän sinut vastuullisena, motivaatiosi ja sitoutumisesi tavoitteeseesi vahvistuvat. Tämä on yksi tapa, jolla valmentajasi toimii tehokkaana tukena matkallasi kohti unelmiasi ja päämääriäsi.


Seuraavana:

Edellinen:


Valmentaja haussa?

Etsitkö omaa yksilövalmentajaa? Jätä tähän sähkö­postiosoitteesi niin saat lisätietoja.

Toimi rohkeasti, sillä tämä voi olla yksi loppuelämäsi tärkeimpiä valintoja!


Siirry takaisin etusivulle: 15+ syytä hankkia henkilökohtainen valmentaja.