15+ syytä miksi hankkia henkilökohtainen valmentaja


10. Valmentaja auttaa parantamaan elinpuitteitasi

Elämän polku on täynnä erilaisia haasteita ja esteitä, jotka voivat tavalla tai toisella vaikuttaa siihen, miten ja missä elämme. Oletko koskaan kohdannut taloudellisia rasitteita, suhdeongelmia tai henkisen hyvinvoinnin haasteita? Näillä kaikilla on yllättävän suuri vaikutus sekä asumisolosuhteisiin että siihen, miltä elämä ylipäätään tuntuu.

Tällaisina aikoina henkilökohtainen valmentaja voi olla kullanarvoinen. Hän auttaa sinua tunnistamaan, missä mättää, asettamaan itsellesi järkeviä tavoitteita ja tekemään suunnitelman, jota pitkin niitä tavoitteita kohti suunnataan.

Valmentajan kanssa työskennellessäsi saat esimerkiksi: Kirkkaan kuvan siitä, missä nyt menet ja miten se vaikuttaa asumiseesi. Opit muotoilemaan saavutettavia tavoitteita, jotka todella parantavat elämänlaatuasi. Laadit strategian, joka systemaattisesti vie sinut kohti haluamiasi muutoksia.

Kuvittelepa tilanne, jossa kotisi tuntuu liian pieneltä ja stressaavalta, koska vuokra nielee ison osan tuloistasi. Unelmoit muutosta viihtyisämpään asuntoon, mutta kukkaron nyörit sanelevat muuta.

Astut valmentajan maailmaan. Yhdessä käydään läpi elämäsi suurempaa kuvaa, kehitätte kykyä katsella talousasioita kirkkaasti ja löydätte, mistä voisit säästää. Budjetin laatiminen alkaa kantaa hedelmää, ja uusi, parempi asunto muuttuu yhtäkkiä mahdolliseksi.

Vuoden kuluessa taloudellinen tilanteesi paranee huimasti. Lopulta, se unelma-asunto on totta, lähempänä työtä ja sopivampi elämääsi. Kaikki tämä osoittaa, ettei muutos aina vaadi suuria tekoja. Valmentajan avulla saat selkeyden siihen, miten voit nostaa sekä asumismukavuutta että omaa hyvinvointiasi merkittävästi.


Seuraavana:

Edellinen:


Valmentaja haussa?

Etsitkö omaa yksilövalmentajaa? Jätä tähän sähkö­postiosoitteesi niin saat lisätietoja.

Toimi rohkeasti, sillä tämä voi olla yksi loppuelämäsi tärkeimpiä valintoja!


Siirry takaisin etusivulle: 15+ syytä hankkia henkilökohtainen valmentaja.