15+ syytä miksi hankkia henkilökohtainen valmentaja


13. Valmentaja pitää sinut tiellä kohti päämääriäsi

Elämä heittelee eteemme mitä erilaisimpia haasteita, mutta kun varustaudumme oikeilla strategioilla ja saamme tukea ympäriltämme, voimme selvitä niistä ja edetä kohti unelmiamme. Henkilökohtainen valmentaja on kuin matkakumppani – hän tarjoaa tukea, uusia näkökulmia ja työkaluja, joiden ansiosta pysymme oikealla reitillä, vaikka koettelemukset yrittäisivätkin harhauttaa meitä sivupoluille.

Ensinäkin, valmentaja auttaa sinua kirkastamaan ja määrittelemään tavoitteesi sodassia ne pysyvät mielessäsi ja tiedät varmasti, minne olet matkalla. Mutta mitä tapahtuu, kun joudut kohtaamaan epävarmuuden tai esteet matkan varrella? Onneksi sinulla on valmentaja, joka tukee sinua, muistuttaa siitä, miksi aloitit, ja auttaa löytämään uuden motivaation jatkamiseen.

Lisäksi, valmentajasi tarjoaa sinulle rehellistä ja puolueetonta palautetta, joka auttaa sinua huomaamaan kehityskohdat sekä juhlimaan saavutuksiasi. Ajatellaanpa vaikka, että olet päättänyt juosta maratonin ensi vuonna. Alussa intoa riittää, treeni kulkee, mutta kun sää ei suosi tai kun kalenteri on täynnä, saattaa motivaatio hiipua. Juuri näinä hetkinä henkilökohtainen valmentajasi astuu kuvaan – hän muistuttaa sinua siitä, että pikku vastoinkäymiset ovat ohimeneviä. Ehkäpä hän ehdottaa treeniohjelman muokkaamista, auttaa löytämään aikaa kiireisestä aikataulustasi tai vain kannustaa kun sitä eniten tarvitset, palauttaa mieleesi maratonin sinulle tärkeän merkityksen ja miten jokainen askel tuo sinut lähemmäksi unelmaasi.

Valmentajasi rooli ei rajoitu vain fyysisen suorituskyvyn kohentamiseen. Hän on tuki ja turva, kulkee rinnallasi, auttaa hahmottamaan kokonaisuutta ja pitää sinut kurssissasi kohti tavoitteitasi.


Seuraavana:

Edellinen:


Valmentaja haussa?

Etsitkö omaa yksilövalmentajaa? Jätä tähän sähkö­postiosoitteesi niin saat lisätietoja.

Toimi rohkeasti, sillä tämä voi olla yksi loppuelämäsi tärkeimpiä valintoja!


Siirry takaisin etusivulle: 15+ syytä hankkia henkilökohtainen valmentaja.